Montage

Garagedeuren, industrie-deuren en docksystemen. 

SiMe Montage is een montagebedrijf gespecialiseerd in het leveren, monteren en onderhouden van garagedeuren,  industriële deuren en docksystemen zoals sectionaaldeuren, rolluiken, snelroldeuren, brandroldeuren en laad- en lossystemen voor bijvoorbeeld vrachtwagens. U kunt hierbij denken aan docksystemen zoals levellers, shelters en sluizen. 

 

Automatisering.

Garagedeuren en industriële deuren zijn op verschillende manieren te openen of te besturen. Zo kunt u denken aan het openen van uw deur via een drukknop of afstandsbediening maar ook vingerafdrukscanners behoren tot de mogelijkheden. 

Er zijn ook verschillende manieren van vergrendelen van uw deuren, uiteraard wilt u natuurlijk niet dat u een deur welke vergrendeld zit, per ongeluk open doet met schade als gevolg. Hiervoor zijn er verschillende besturingssystemen en bedieningskasten op de markt waarin de programmatuur zo kan worden aangepast dat een deur welke vergrendeld zit, niet bediend kan worden. Dit stukje automatisering kan ook door SiMe Montage verzorgd worden. 

 

Veiligheid.

Bij SiMe Montage begrijpen wij dat veiligheid op uw deuren of apparatuur erg belangrijk is. Wij leveren en monteren verschillende beveiligingssystemen voor uw deursystemen of docksystemen. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies op maat.

 

Maatwerk.

Wij leveren en monteren niet alleen standaard deursystemen maar ook maatwerk. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over maatwerk.

 

Bedrijf of Particulier.

Niet alleen bedrijven maar ook particulieren kunnen bij SiMe Montage terecht voor het leveren en monteren van garagedeuren. Vraagt u ons gerust om advies.

Copyright: Sime Montage 2019
Whatsapp chat